Àngel Garcia

Àngel Garcia, portaveu dels Independents d’Inca (INDI) i regidor d’Inversions, Medi Ambient i Món Rural a l’Ajuntament d’Inca, encapçalarà la candidatura del nostre partit a les pròximes Eleccions municipals 2019, el mes de maig.
INDI revalidam la nostra confiança en l’advocat inquer per liderar un equip de gent que compartim l’interès per la política amb vocació de servei als ciutadans d’Inca. Dins l’ADN INDI està una visió d’àmbit local, cenyit estrictament a millorar la nostra ciutat i fer d’ella un lloc agradable per viure-hi, sense aspiracions de viure de l’activitat política ni interessos per promocionar cap a Palma o cap a Madrid. Pel fet de ser un partit d’àmbit estrictament municipal, des dels nostres inicis, ara fa gairebé 30 anys, hem treballat pel bé d’Inca amb les mans lliures per decidir, en cada moment, allò que des del nostre parer més convenia als interessos dels inquers i de les inqueres.
Àngel Garcia representa aquests valors. El seu tarannà moderat, amb seny i dialogant ha permès que, quan ens ha tocat governar, INDI hagi pogut aportar la seva llarga experiència i coneixement del funcionament de l’Ajuntament per dur endavant projectes importants per al benestar comú. Alguns exemples d’aquesta legislatura 2015- 2019 són la recuperació dels parcs del Serral de les Monges i Parc Europa; ampliació dels horts urbans del Serral; sembra de prop de 300 arbres per tota la ciutat; embelliment de jardins i rotondes; creació d’espais Agility per als animals de companyia; renovació de jocs infantils; asfaltat de carrers i camins; millora i reparació de voravies; construcció de la rotonda de general Luque i l’obertura dels carrers Puig de Massanella i carrer Quarter; reforma del cementiri vell i millora de l’enllumenat públic amb tecnologia Led; construcció de la nova Deixalleria i posada en marxa del pla de residus que ha permès avançar en el reciclatge, entre altres obres menys vistoses però molt necessàries com la renovació de la xarxa de subministrament d’aigua i obres de clavegueram, o impulsar la reforma de la residència de majors Miquel Mir.

Independents d´Inca

Segueix-nos...