Francisco J. Verdejo Pérez

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Francisco J. Verdejo Pérez (Paco Verdejo), nascut a Inca fa 60 anys, de pares peninsulars que feren d’Inca la seva ciutat. Vaig estudiar a «La Salle» on més tard també vaig fer feina. Des de jove form part d’un grup de temps lliure, que feiem excursions i altres activitats. La meva tasca vocacional es ajudar a formar-se a les persones, per això, som mestre. En la actualitat estic de Professor al CEE Joan XXIII. Sempre he tingut actitud de servei als demès, implicant-me en la defensa dels treballadors de Educació Especial a travès del Sindicat UGT on vaig ser responsable del Sector un grapat d’anys; vull una Inca millor i per fer això form part dels Independents des de la seva creació fins a la actualitat que som regidor responsable de l’Àrea de Serveis. M’agrada l’excursionisme i tot lo relacionat amb la Natura.

Vull una Inca millor i per fer això form part dels Independents des de la seva creació fins a la actualitat que som regidor responsable de l'Àrea de Serveis. M'agrada l'excursionisme i tot lo relacionat amb la Natura.