Debat Diari de Mallorca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

10/05/19 18.30

Peça a peça feim Inca. 
Els INDI som al centre bit al debat organitzat pel Diari de Mallorca, amb els altres candidats a l’ajuntament d’Inca. Ahir ens vàrem reunir per acabar d’enllestir la campanya, abans de la primera aferrada de cartells.

Angel Garcia: «per impulsar l’economia local, els Independents d’Inca proposam un pla estratègic entre tècnics, ciutadania i responsables polítics. No és només una qüestió de grans inversions, també farà falta posar-hi imaginació»

Angel Garcia, «No ens assusten els reptes per millorar la nostra ciutat i ho hem demostrat amb la gestió durant aquests quatre anys»

Angel Garcia: «per impulsar l’economia local, els Independents d’Inca proposam un pla estratègic entre tècnics, ciutadania i responsables polítics. No és només una qüestió de grans inversions, també farà falta posar-hi imaginació»

Àngel Garcia, candidat d’INDI: “No ens assusten els reptes per millorar la nostra ciutat i ho hem demostrat amb la gestió durant aquests quatre anys»