SEGURETAT CIUTADANA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Dotar a la Policia Local del personal i medis suficients per a garantir una major seguretat ciutadana.  

Potenciar la presència de la Policia Local als carrers i places de la ciutat.

Sol·licitar a la Delegació del Govern l’increment del nombre d’efectius de les forces de seguretat de l’Estat a Inca.  

Instal·lar una xarxa de càmeres de videovigilància connectades a la Policia Local que donin cobertura tant al nucli urbà com els accessos i punts neuràlgics del municipi per conèixer i intervenir amb immediatesa davant de qualsevol incident.       

Desenvolupar el model de «Policia Participativa per a la convivència», basat sobre el treball transversal dels problemes del municipi (seguretat, ordenances de medi ambient, de neteja,  de tinença d’animals de comportament cívic, etc. )

Regularem el trànsit a les zones escolars durant les hores punta, reduint els embussos a la zona. Potenciarem l’autonomia dels infants mitjançant els itineraris segurs, i potenciant programes tipus PEDIBUS (és a dir, que es facin grups de nins/es per anar a l’escola amb qualque persona encarregada).

Creació de la Brigada de Policia Mediambiental.