El nostre lema: pas a pas, feim Inca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

A les Eleccions Municipals de 2015, Independents d’Inca vàrem obtenir tres regidors, gràcies a la confiança dipositada per un bon número de ciutadans. Juntament amb altres partits vàrem entrar a formar part de l’equip de govern i en els darrers quatre anys hem treballat per millorar la nostra ciutat des de les àrees d’Inversions, Medi Ambient, Món Rural, Serveis i Manteniment i Cementiri.

Poc a poc, pas a pas, hem anat realitzant tasques com la millora de les canonades i xarxa de subministrament d’aigua, sembra de més de 300 arbres per tota la ciutat, manteniment de jardins i zones verdes, recuperació del Parc del Serral de ses Monges i del Parc Europa, reforma de les sepultures antigues i de l’enllumenat del Cementiri municipal, posada en marxa del nou sistema de recollida de residus i construcció de la nova Deixalleria, reparació de voravies i supressió de barreres arquitectòniques, asfaltat de carrers i de camins, substitució de l’enllumenat públic amb tecnologia LED per a un menor consum energètic, etc…

Són uns pocs exemples de la tasca diària que hem anat fent els regidors d’INDI en els darrers quatre anys. Partíem d’una situació en la que la manca de manteniment era palesa en molts d’aspectes i som conscientes que encara queda molta feina per fer, però poc a poc i sense pausa, anam fent. Pas a pas, peça a peça, feim Inca.