QUI SOM

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

INDI, des de 1990 fent feina per Inca

Els Independents d’Inca (INDI) som un partit polític d’àmbit local fundat a Inca l’any 1990 per un grup de persones unides per la voluntat de millorar la ciutat. Des de llavors els seu candidat i portaveu és Àngel Garcia. Hem treballat tant des d’una oposició constructiva com formant part del govern municipal amb diferents àrees de gestió. Actualment els tres regidors d’INDI són Àngel Garcia, Antelm Ferretjans i Paco Verdejo.

El que més diferencia als Independents d’Inca d’altres opcions polítiques és que som un partit d’àmbit exclusivament municipal i no hem de respondre a les exigències dictades des de Palma o de Madrid. Feim feina cent per cent per Inca i tenim les mans lliures per decidir allò que més convé als nostres ciutadans. Volem construir una ciutat millor. Tenim la il·lusió i l’energia per fer-ho. Per això volem el vostre suport, perquè només amb la suma de tots ho aconseguirem.